Haber

Beşiktaş’ta Cumhurbaşkanlığı Belirsizliği ve Kötü Sonuçlar

Beşiktaş’ta olağanüstü seçim tarihi 17 Aralık olarak açıklansa da başkan adaylığına ilişkin belirsizlik devam ediyor. Mevcut cumhurbaşkanı Ahmet Nur Çebi’nin aday olup olmayacağı belirsizliğini korurken, adaylığını net olarak açıklayan tek isim Hasan Arat oldu. Bu belirsizliğin üzerine A takımının Galatasaray ve Bodo/Glimt’e karşı üst üste aldığı yenilgiler hem taraftarları hem de camiayı daha da moralsizleştirdi.

Beşiktaş, 5 Ekim 2023’te UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu 2. maçında evinde Lugano’ya aldığı 3-2’lik yenilginin ardından Teknik Direktör Şenol Güneş ile yollarını ayırmış ve yönetim olağanüstü seçim yapılmasına karar vermişti. Bu süreçte takımın başına Teknik Müdür Burak Yılmaz’ın getirilmesine karar verildi.

Bu hafta başında, yani seçim kararının alınmasından 18 gün sonra siyah beyazlı yönetim, seçim tarihini 17 Aralık 2023 olarak açıkladı. Muhteşem Genel Kurul tarihi netleşmiş olsa da liderlik adaylığı konusunda belirsizlik hala devam ediyor. . Mevcut lider Ahmet Parıltı Çebi adaylığı konusunda sessiz kalırken, Beşiktaş’ta başkanlık adaylığını açıklayan tek isim Hasan Arat oldu.

Devam eden bu belirsizliğe A takımının aldığı kötü sonuçlar da eklenince hem taraftarın hem de camianın morali daha da bozuldu.

Güneş’in ardından 3 maçta 2 yenilgi

Şenol Güneş, 2023-2024 sezonunda Kartal’la 7’si Süper Lig’de, 8’i Avrupa Konferans Ligi elemeleri ve grup aşamalarında olmak üzere toplam 15 maça çıktı. Güneş’in ekibi bu dönemde ligde sadece 2, Avrupa arenasında ise 1 yenilgi aldı. Bu sezon Lugano maçına kadar Avrupa’da 6 karşılaşmayı kazanan ve Club Brugge ile berabere kalan Kartal, yenilmezlik serisini 7 maça taşıdı. Söz konusu dönemde takımın başında bulunan Şenol Güneş, Lugano maçını kaybetmediği takdirde Avrupa kupalarında en uzun yenilmezlik rekorunu tekrarlayacaktı. Ancak Beşiktaş’ın rakibine yenilmesiyle rekor tekrarlanamadı ve tecrübeli teknik adam görevinden istifa etti.

71 yaşındaki teknik adamın ardından seçime kadar takımın başına geçecek olan Burak Yılmaz, siyah-beyazlılarla ligde evinde İstanbulspor’u 2-0 mağlup ederken, ertesi hafta deplasmanda Galatasaray’a 2-1 yenildi. .

Konferans Ligi D Grubu 3. maçında konuk ettiği Norveç temsilcisi Bodo/Glimt’e 3-1 mağlup olan Siyah Kartal’da kötü durum devam etti. – İSTANBUL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Türkiyenin En iyi Hizmeti Sunan Hizmet Ofisi Firmaları Bulmak ücretsiz ve kolaydır Yenikent Evden Eve Nakliyat
Başa dön tuşu